Je komt het huis binnen via een klein bordesje.

Links van de hal is de deur naar de ruime eetkeuken. De keuken is goed uitgerust met , een vijfpitsgasstel, een elektrische oven, een combimagnetron, een koelkast met vriezertje, een vaatwasser, voldoende potten en pannen, een mixer en veel andere hulpmiddelen om een fantastische maaltijd te kunnen bereiden. In de keuken staat een grote eikenhouten tafel met zes stoelen. Ook is er een kinderstoel aanwezig. 

Rechts van de hal vind je de huiskamer voorzien van een heerlijke bank en een fauteuil, met een goede houtkachel, een beeldscherm met chromecast en een DVD speler met wat films. Er zijn boeken aanwezig en er is informatie over de omgeving: enkele kaarten en folders van toeristische bezienwaardigheden.

Op deze benedenetage bevindt zich het vernieuwde toilet.

Op de eerste verdieping  twee ruime slaapkamers, één met een ruim tweepersoonsbed en de andere kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden.  Er is een badkamer met douche en wastafel.

De derde kamer is op de zolderverdieping, voorzien van twee eenpersoonsbedden.

Het huis is te huur voor 2 tot 6 personen. Er is een centrale verwarming en warmwatervoorziening.

Je kunt gebruik maken van onze WiFi connectie met het internet en van de wasmachine en droger in het souterrain.De tuin ligt aan de zijkan van het huis. Er is een gezellig terrasje en een landje waar door kinderen lekker gespeeld kan worden. Iets verderop ligt onze boomgaard, in het najaar vol met pruimen en walnoten, wat appels en peren. Er is een garage waar je desgewenst fietsen kunt stallen