Maart 2022

Het voorjaar is begonnen, het is weer langer licht ’s avonds. We dromen al weer van lange warme avonden, een glaasje lekkers en een stukje franse kaas. Misschien na een slome rustige dag, misschien na een flinke wandeling door de prachtige franse ardennen. Een fietstocht of een bezoek aan een museum.

Wacht niet te lang met boeken wanneer je zin hebt om vakantie te vieren in Villa Bièvres!

Vorige jaren liep het in het voorjaar snel vol!

Kerst in Bièvres

Het is een goede zomer geweest, we hebben veel gasten gehad en we kregen goede reacties!

Het is nu even rustig, tijd om wat klusjes te doen aan het huis en even bij te komen.

En, jawel, door een annulering is het nog mogelijk om de kerstdagen door te brengen in Villa Bièvres! Hoe heerlijk is dat, in alle rust een heerlijk kerstmaal bereiden in de grote woonkeuken, of misschien willen julie wel uit gaan eten. Of wie weet heb je wel zin om eens even helemaal niets te hoeven. Alles is mogelijk. Boek snel! Hondjes zijn welkom en we hebben slaapplekken voor zes personen.

Frankrijk weer open voor toerisme vanaf 9 juni!

We hebben lang geen gebruik kunnen maken van ons mooie vakantiehuis, maar het lijkt erop dat vanaf 9 juni toeristen weer welkom zijn in Frankrijk, mits ze gevaccineerd zijn of negatief zijn getest.

Villa Bièvres kan weer gehuurd worden! Uiteraard bieden we omboekgarantie aan: dat betekent dat wanneer de overheid toch besluit dat er niet gereisd kan worden, je je vakantie kosteloos kunt annuleren of omboeken.

Wees er snel bij en geniet deze zomer in Villa Bièvres en van de rust in de prachtige franse Ardennen.

Zomer 2020, Corona tijd…

Het is een onzekere tijd…

We zouden heel graag willen roepen dat het vanaf half juni mogelijk is om op vakantie te komen in ons fijne huis . Zodra de franse autoriteiten bekend maken dat toeristen naar Frankrijk op vakantie mogen, laten we dit hier gelijk weten! Hoe ideaal zou het zijn om de zomer door te brengen in dit fijne rustige dorpje en eens helemaal tot rust te komen en veel ruimte om je heen te hebben. Misschien heb je de afgelopen weken moeten thuiswerken met de kinderen aan je been, werd je -ondanks dat je elkaar heel lief vindt- toch een beetje gek van steeds maar met zijn allen in een te kleine ruimte moeten zijn, misschien zat je vast in de stad en miste je het buiten zijn .

In Villa Bièvres is het fijn bijkomen. Het huis is ruim, de woonkeuken is een heerlijke plek om samen te koken en te eten. Er zijn drie slaapkamers, een groot tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden. Er is WiFi. Maar vooral fijn is de rust in het kleine dorp, de stilte, het gekwetter van de vogels. Je loopt zo het dorp uit het bos in. De heuvel op om te genieten van het mooie uitzicht vanaf het klooster Saint Walfroy.

De bakker met zijn geweldige broden, de eclairs, de tarte-aux fruits. Het Orval bier, de wijn.

Bonjour!

Bonjour!

We zijn al weken bezig met het opknappen van Villa Bièvres, ons vakantiehuis in de Franse Ardennen. En we hebben goed nieuws. Vanaf volgende week is ons huis te boeken voor een vakantie. We willen heel graag delen hoe het vernieuwde huis eruit ziet. Volgend weekend is het zover en kun je een kijkje nemen via de foto’s die we dan gaan laten zien. Alvast een piepklein tipje van de sluier!